Hola

Hallo bloggen.

Nu har jag precis kommit hem från UF-mässan där Nocke var med. Ska strax iväg igen.
Nockes UF sålde detta lilla söta Stödjande bandet.



Under fredagskvällen hände det inte speciellt mycket, jag var bara så trött pga alla kvällar jag hade sutit uppe och pluggat. Men nu är det helt iallafall. Juste jag fick min lilla jeansjacka som E fixade, Visar den med senare.

Fixade mina naglar igår, blev riktigt snyggt. Visar dom lite senare.

Ska träffa D senare ikväll och försöka plugga på mitt manus innan dess. Men först ska jag iväg och handla med mamma nu.

Pussa ♥

Finally

Hallo bloggen

Igår var jag på skitdåligt humör och morgonen började inte så bra idag heller. Men sen så vände det helt plötsligt, och nu är jag på skitbra humör. Igår hade jag & B ju testomgången, men vi hann inte med min del så jag gjorde min idag. Gick mycket bättre än vad jag trodde, bara några små saker jag behöver lägga till. Kände verkligen lättnad över att min lärare gillade den, jag kände verkligen som att man fick bekräftelse för allt jobb man har lagt ner :)
Finally, så jag offrade inte all sömn i onödan ;)

Föreläsningen jag ska hålla i är på tisdag, men jag ska även hålla i en "testomgång" för min & B's klass på måndag, så hela helgen kommer gå till att lära mig manuset helt utantill.

Tror även att jag ska bygga på mina naglar till helgen, får se om jag orkar och hinner.

Nu ska jag bara slappna av och kolla lite på tv. Sen ska jag SOVA! Hallelulja.

Förresten vill jag bara tacka lilla B för att hon står ut med mitt humör :P

Pussa ♥


090225

Mitt internet har varit helt konstigt så därför har jag inte kunna blogga, men nu funkar det iallafall :)

Jag tror inte jag har pluggat så mycket i mitt liv som jag har gjort dom senaste dagarna. Nu har jag bara tagit en paus från mitt svenskarbete som ska redovisas imorgon.

Hade en testomgång idag med min och B's föreläsning för vår lärare. Gick inte så bra som jag trodde att det skulle, och då hann vi inte ens med det jag skulle säga. Min del ska vi fortsätta med imorgon. Trodde inte att projektarbetet skulle vara så svårt. Hade räknat med att det skulle vara tidskvävande.

Igår var jag och Nocke en snabb runda på bokrean. Hittade några böcker som verkar vara bra.



Har redan sett filmen Flyga drake, men har hört att dom hoppar över rätt mycket i den. Speciellt i slutet, så jag måste bara läsa den. Nu måste jag fortsätta med mina arbeten.

Pussa ♥

Back to school

Då var det lovet över. Gick jävligt snabbt. Nu har jag så mycket att göra, vet verkligen inte hur jag ska hinna med allt.
Om en vecka ska jag hålla i en föreläsning, det är en del av mitt projekt, men jag är så nervös. Gillar inte ens redovisningar som är på 5-10 minuter och nu ska jag stå och snacka i minst 20 min!
Hoppas att det går bra och att dom tycker det jag har att säga är intressant. Förresten så ska N&D komma och kolla på föreläsningen, kommer kännas tryggare att ha dom där.

Nu måste jag skriva klart mitt manus annars kommer B döda mig.

Pussa♥


Söndag

God morgon får man väl säga fastän klockan är 1 :P

Det blev rätt sent igår. Vi var först och åt middag på en jättemysig restaurang, då min lilla mormor bjöd. Sen efter fortsatte vi med myskalaset hemma hos min mormor där vi tittade på typ en serbisk version av Idol. Jag har aldrig gillat Idol men dom tar det till en helt annan nivå. Förutom att sångarna som bara är typ 17 år och har världens röst, så har dom även små intervjuer med deltagarna då man ska rösta. Haha, höjdpunkten då juryn får ställa frågor. Dom vet verkligen allt om deltagarna, varenda lilla pinsamma sak. För det hela går just ut på det, att skämma ut dom som fan. HAHA, jag vet lite elakt men så roligt.

Så här såg lilla jag ut igårkväll. Hade på mig tröja och leggings (som ska vara glansiga men det syns inte här) från Gina tricot, ankelboots från din sko, självklart mitt nya armband och fjärilsringen samt min älsklingsring från DKNY.
 (Jag hade inte tid att ta en bättre bild med kameran, sorry)



Först så ska jag duscha sen måste jag plugga typ hela dagen (gjorde aldrig det igår). Ska se om jag hinner fixa naglarna med.

Pussa ♥






Shopping och middag

God morgon bloggen.
Ska strax äta lite frukost med familjen, tänkte visa lite snabbt vad jag köpte igår.

Den här söta lilla kjolen blev min tillsammans med ringen och armbandet som jag gjorde själv :)



Idag ska jag se om jag hinner plugga lite. Senare ikväll ska jag ut på middag. Men först frukost.
Pussa ♥

090220

Sitter här med N&D just nu. Hittade rätt mycket fint i malmö idag, en fin svart kjol, ett litet armband som jag gjorde själv faktiskt :)  och en jättefin fjärilsring. Kommer visa allt imorgon, måste ladda kameran först.

Och ja jag har inte glömt före och efterbilderna på lille Leo :P

Nu måsta jag hämta något att äta, är jättehungrig.

Pussa ♥


God morgon

Hallo.
Hinner blogga lite innan jag måste ut och träffa D. Idag ska vi in till malmö, hoppas på att hitta något snyggt.

Det blev inte så mycket gjort igår, slappade bara på kvällen med N&D.

Leo fick sin första klippning igår, haha. Slänger upp lite bilder på det sen. Nu ser han nästan ut som en liten valp igen. Lille sötis.

Nu måste jag verkligen börja ta på mig och göra mig i ordning annars kommer jag missa bussen.

Later. Pussa ♥

19 Februari

Hallo bloggen.
Morgonen började rätt så bra, när jag gick upp sa mamma att hon bjuder frukost på Espresso House, nice ;) Sen så var vi och kollade lite kläder (fast det var till min syster). Hon hittade ingen men jag hittade massa :P fast får vänta tills pengarna kommer.
Läste lite nytt om kändisar och jag hittade dom snyggast skorna någonsin. Kolla bara så snygga dom är! Ska hålla utkik och se om jag hittar ett par liknande. Dom här snyggingarna ska tydligen vara med i Britney's nya video.



So fine. Come to mama.

Tror inte jag kommer orka plugga idag, så jag får väl ringa Nocke och störa henne lite.

Pussa ♥

Chihuahua for sale

Min dag har jag ägnat åt projektet. Trodde jag skulle ha kommit lite längre men allt är bara så tidskrävande. Innan jag började med projektet gick jag ut med Leo....Ibland tror jag den hunden gör saker bara för att reta mig, seriöst. När vi var ute hade jag lite bråttom hem för jag skulle städa och sen sätta igång med projektet. Efter att vi hade varit ute i ca 40 min började jag så sakta gå hem, och va tror ni inte han gör, jo lägger sig på marken och vägrar flytta på sig. Sen när jag kallar på honom sätter han sig upp och ignorerar mig totalt. Visst är den en gullig liten chihuahua. More like the chihuahua from hell :P
 

Visst ser man den onda blicken, haha...


 


...han kunde verkligen inte bry sig mindre om vad jag sa.

Nu ska jag och denna lilla djävulen bänka oss framför tv:n och kolla på Grey's Anatomy. Förresten så är min chihuahua inte till salu :P för tillfället iallafall. Mohaha

Pussa ♥

Onsdag

God morgon. Jag älskar verkligen lov där man kan vakna när man vill :D  Känns härligt att vara utvilad för en gång. Plugga, plugga och plugga lite till, så ser min dag ut i princip. Har så sjuk mycket kvar på projektet, kvittar hur mycket man än jobbat. Jag satt och jobbade med powerpointen i över 5 timmar(!) igår och den är fortfarande inte klar. Ska även fortsätta skriva på mitt manus och hoppas att jag kommer lite längre idag.

Aja det är väl inte lönt att undvika böckerna längre. Får sätta igång nu.

Pussa ♥

090217

Nu har jag jobbat med mitt projekt i flera timmar, men har fortfarande mycket kvar. Känns som att det aldrig kommer bli klart.
Innan var jag ute och gick en riktigt lång runda med Leo. Han älskar verkligen snö. Det var faktiskt riktigt härligt att vara ute. Leo har förresten legat i koma sen vi kom hem så trött han var.

 

Glömde nästan visa det jag köpte igår.
3 fina ringar som jag kombinerade, tyckte det blev riktigt snyggt.


Sen köpte jag bara 2 ramar. Den ena kan man se brevid min vovve som ligger och sover på fönsterkarmen. (Den svarta). Och ja min hund ligger på fönsterkarmen. Han älskar sitta och titta ut, men han älskar att sova lika mycket.




Nu ska jag hämta lite mat och kolla på tv resten av kvällen.
Pussa ♥

Sunny morning

Good morning! Vaknade för nån timme sen av att den lille busen började skälla på barnen utanför som åker pulka. Idag har jag tänkt plugga lite, har verkligen mycket att göra. Synd, för det är så soligt och fint ute idag.

Bloggar lite senare ikväll igen, då ska jag visa det jag köpte igår. Nu måste jag klä på mig och gå ut med vovven. Han ger mig den seriösa "kom igen nu" - blicken.

Pussa ♥

Shopping och bio

Har verkligen haft en lång dag. Först när jag vaknade gosade jag lite med lille Leo sen var jag tvungen att gå upp och börja göra mig i ordning. Provade Björn Axéns volymspray igår efter duschen, tänkte ge det en andra chans, och det funkade lite bättre denna gången men det ger inte så mycket mer volym, tyvärr.
Sen mötte jag N&D för att åka in till Nova för lite shopping. Håller på att laddar kameran så jag visar det jag köpte lite senare. Efter Nova gick vi och såg Revolutionary Road, tyckte filmen va lite konstig. Jag trodde faktiskt den skulle vara bättre. Nu ska jag äta lite och umgås lite med N&D.

Pussa ♥


13 år och pappa!

Idag har jag verkligen varit lat. Har bara legat i sängen och kollat på tv och sovit, riktigt härligt. Familjen var borta hela dagen, också riktigt härligt :P
A ringde för en stund sen och frågade när sista dagen var då man kunde anmäla sig till högskoleprovet, hade glömt bort det helt att det var idag. Tur att man hade hela dagen på sig, så nu är det gjort. Har lite planer för morgondagen, först så ska jag  och N&D in till Nova och shoppa lite, igen hehe, sen ska vi på bio.
Måste bara berätta att jag läste en helt sjuk grej nyss, att en 13 - åring har blivit pappa (Han var 12 när barnet blev till). Han ser ju själv ut som 8 typ! Har 12 - åringar verkligen sex?! Mamman till barnet är 14 år. Stackars barn....Lite väl tidigt.
 


Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen snabbt.

Pussa ♥

Idag har jag haft världens projekt igång, jag skulle möblera om mitt rum. Att en sån enkel sak kan bli så svårt. Hade världens beslutsångest. Tur att D kom över och hjälpte mig. Är rätt nöjd nu med hur det blev, så det får vara kvar nån månad innan jag tröttnar igen :P
Det är förresten alla  ♥-ans dag idag, tycker att det kan vara lite överskattat men en bra ursäkt för lite mys. Nu ska jag mysa lite i min säng med varm choklad.

   Pussa  


LOV!

Äntligen äntligen härliga lov! Kunde verkligen inte kommit lägligare, va bara så trött på skolan. Men nu har jag en härlig efterlängtad vecka framför mig. Har inga direkta planer, men jag hittar väl på något. (Sen att jag har mycket att plugga ignorerar vi för tillfället). Igår va jag och förnyade mitt pass, för att vi ska till prag(!) med typ alla 3:or i maj. Längar verkligen! En sak kan jag lova, det ser fan inte ut som jag på passfotot :P
 Min lugg börjar bli rätt lång, (måste verkligen klippa mig, växer som ogräs) men tyckte att denna lilla flätan var en rätt snygg lösning. Har ingen aning vad som kommer hända resten av dagen, tror Nocke slutar jobba snart så jag får väl se om vi ska hitta på något.

Pussa ♥






Torsdag..

Liksom alla andra dagar orkade jag verkligen inte gå upp. Det är så mörkt och kallt ute och min säng är så varm och skön. Är trött på vintern nu, vill ha värme och sol! Har även börjat shoppa lite smått inför våren. Nockes kompis E jobbar på gina tricot så hon får lite rabatt när hon handlar, så snart är den lilla fina jeansjackan min

Kikade in på Thomas Sabos hemsida och hittade 2 jättefina ringar.


  

Båda ringarna är verkligen jättefina, kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha (Kanske är jag lite mer kär i den under). Tror den undertill är den som Kenza har. Dom är båda sjukt snygga, men hade blivit lite dyrt om man hade köpt båda. Vilken tycker ni är snyggast? Nu ska jag ha lite myspys-kväll med N&D. Pussa

Leo ♥ snö

Idag var det absolut en mycket bättre idag. Har bara tagit det lugnt och gick en riktigt lång runda med min vovve idag, vilket var mysigt. Bestämde mig för att stanna hemma idag med för att vila upp mig riktigt, och jag mådde inte helt bra igårkväll heller. Vad som hände var att jag hade stressat för mycket (även om jag inte hade märkt av det för jag är inte den som stressar upp mig lätt) och saker hade hänt med vänner och sånt så allt det ledde till att jag fick en ångestattack. Var verkligen inget kul, för jag fattade inte heller vad som hände så vi åkte in till sjukhuset. Riktigt läskigt var det.  Ville också säga tack för alla gulliga kommentarer ♥ 
Ska nog tillbaka till skolan imorgon, det är ju inte så lång tid kvar tills lovet...2 days left.
Här är några bilder från idag när jag var ute med Leo. Han älskar verkligen snö.
Pussa♥ 









090210

Mådde verkligen inte bra inatt så mamma och jag åkte in till sjukhuset, orkar inte gå in på några detaljer nu är rätt trött. För tillfället mår jag lite bättre, och jag hoppas att det fortsätter att bli det. Självklart stannade jag hemma, dels för att jag fortfarande inte mår helt bra men det blev också rätt så sent på sjukhuset. Tur för mig har min lilla mamma och min chihuahua tagit bra hand om mig hela dagen =)  Dom har varit så gulliga mot mig♥
Vet inte om jag ska till skolan imorgon, beror på hur jag känner mig lite senare. Ville bara säga något som jag tycker alla borde göra, ta bättre hand om er. Gör det du vill och bry dig inte om andra. Ska vila lite nu och hoppas på att jag kan komma tillbaka snabbt. Pussa ♥

Sko nr 37 & 38

Morgonen kunde ha börjat bättre. När jag ska ta tåget till Lund kommer jag på att jag inte har mitt busskort med mig, hade verkligen tur att dom inte kollade biljetter då. Sen när jag kommer fram till skolan inser jag att jag inte har min mobil med mig heller. Kändes rätt hopplöst. Efter skolan åkte jag in till Malmö med N för att shoppa. 
Skorna jag hade lagt undan passade finfint så nu står dom i min garderob. Sen köpte jag bara ett par helt vanliga vita tygskor.

    

Nu måste jag ut med vovven sen ska jag duscha. Pussa ♥


I ♥ shoes

Har inte fått mycket gjort idag, Jag och Leo kollade på tv halva dagen (yes, min chihuahua kollar på tv) och sen skulle jag till obs med N&D. Hittade massa fina skor men dom hade inte i 39:or så jag och N ska in till malmö imorgon där jag har lagt undan ett par fina pumps. Räknade antal skor jag hade...36 par skor har jag, och fler är på ingång. Behöver en egen garderob till mina skor.
Provade nivea light kiss till läpparna idag och på förpackningen står det att det ska smälta på läpparna, fattade ingenting men tänkte vafan jag provar. Och mycket riktigt smälte det, haha. Kändes verkligen jättekonstigt men det funkar iallafall och det syns inte att man har något på läpparna, för dom som gillar det.
Nu ska jag äta min mat från chinabox och sen äta min goda kladdkaka som jag har bakat! Pussa ♥




Nancy's closet

Idag vaknade jag av att en busig Leo försökte gömma sin under min kudde som jag sov på, alltid trevligt. När han såg att jag hade vaknat somnade han. Jag såg min chans till att få en längre sovmorgon och vände mig om för att fortsätta sova, men nej. Lillen kryper under täcket och börjar riva på min rygg. När han gör det måste man gå upp och börja äta (så att han kan snylta för han gillar min mat bättre) och sen kan han fortsätta sova. Jag har verkligen tur att detta händer vid kl 11 och inte tidigare.

 



Sen öppnade jag min garderob och insåg att jag behöver städa (och skaffa en större garderob). Snart ska D&N komma över så jag måste hoppa in i duschen NU, för hos mig existerar inte ordet snabbdusch. Här är lite bilder före och efter min städning. Pussa ♥

                                    Före                                                 Efter           
                                                                                                               

  


Min pall som också har blivit en del av min garderob.
  
                    
          
Till sist mina väskor.
  

090206

Äntligen helg! Imorgon ska jag verkligen sova ut och bara ta det lugnt, känner att jag behöver det. Jag mår inte speciellt bra idag, tror att febern är tillbaka och har sån huvudvärk. Provet som jag hade idag gick rätt så bra. Hoppas på det bästa nu. Tänkte att jag skulle hoppa in i duschen nu och sen ska jag bänka mig framför tvn med kladdkaka och lille Leo som sällskap. Pussa ♥


 


Väskor

Idag mår jag mycket bättre. Hade en kort dag i skolan så jag mötte N efteråt  och shoppade lite. Hittade två jättefina
väskor.






Visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig idag, märkte inte förrens senare när jag sa det till B att jag ser väldigt Gossip girl ut idag. Ska äta lite nu och sen måste jag plugga till mitt pedagogiskt ledarskapsprov imorgon.
Pussa<3

Sjuk igen...

Var och hämtade ut mitt och N's paket idag med våra fina love & peace-armband från cocoo. Nu vill jag ha dom i alla färger, tycker den är så fin.




Så typiskt att man ska bli sjuk nu igen, hade precis blivit frisk. Hade feber och hosta under hela jullovet och nu har det kommit tillbaka. Ska ha prov i pedagogiskt ledarskap på fredag, nu när man är sjuk.. of course... Får hoppas att jag blir friska snabbt denna gången. Ska krypa ner i sängen nu och hoppas att jag mår bättre imorgon.  Pussa


Love & Peace

Idag har det varit en lång dag. Gick i skolan från kl 8 - 16 och sen efter åkte jag in med N till stan för att hon skulle köpa en jättefin balklänning. Nu har vi båda lila klänningar:) Köpte ett nytt fodral till busskortet och ett nytt läderarmband. (Brun och silver)


                     


Jag och N har även beställt Love & Peace - armband från cocoo.  Detta fina beställde jag och N beställde samma fast med rött band.

                                         

Nu måste jag plugga lite kemi, ska ha prov imorgon!  Pussa<3

090202

Var en rätt dryg dag i skolan idag, ville bara hem. Mår inte så bra heller. Försökte plugga lite kemi men orkar verkligen inte idag. Så jag gosa med vovven istället.


Han kikar lite försiktigt för att se om jag har upptäkt honom.




När han ser att jag har upptäkt honom försöker han gömma sig:P



Här är min lilla buse<3



Ska bara fortsätta mysa med min buse denna kväll.  Pussa


Helgen

I lördags var jag först hemma hos A och åt middag med några tjejer. Det var jättemysigt och vi hade kul. Senare drog vi ut till Chili, var okej men hade roligare hemma hos A.



Så såg jag ut den kvällen med en lila topp, leggings och svarta pumps. Bredvid mig står B, min lilla sötnos<3

 


Idag var jag och N och shoppade lite. Köpte ny tröja, vantar (var tvungen för att jag glömde mina på tåget!), nytt nagellack och sminkborttagning.

Ska umgås lite med N nu, hon ser lite uttråkad ut.

Pussa

RSS 2.0