PRAG!

Verkligen längesen :P

Håller på och packar nu för imorgon ÅKER JAG TILL PRAG med mina flickor!!!!!!! Ska bli så roligt, det är verkligen en efterlängtad resa!

Har bara lite problem med vad jag ska ta med mig dit. Har börjat packa men är långt ifrån klar :(   Hela sängen är täckt med kläder... Jaja, slänger väl bara ner något i väskan till sist.

Ska packa klart och sen måsta jag plugga lite kemi, har redovisning imorgon.

Ha en bra helg, Pussa


Helgen

Hoppas alla har haft en bra helg, min var den bästa på länge i alla fall.

Till valborg gjorde jag inte så mycket.Hade egentligen tänkt vara med Alex, men jag var så trött att jag gick och la mig och sov i 14 timmar(!) Det var riktigt härligt, tog verkligen igen alla timmar jag hade missat under veckan :P

I lördags träffade jag tjejerna för lite biljard, hade verkligen jättekul. Extra kul med gratis dricka ;)

                

Vi var inte världens bästa på biljard men vi var i alla fall bättre än dom vid bordet brevid :P
Sen efteråt är vi på väg hem och gör Lunds gator osäkra, haha!

              


Dagen därpå var jag och åt middag med la familja. Blev även där bjuden på Campari drinkar. 

   

Idag var det tillbaka till skolan, nejnejnej, orkar inte mer. I alla ämnen så har jag något kvar att göra, nonono, vill inte.
Men dagen blev lite bättre när jag träffade mina flickor Nocke och Dani i stan efter skolan. Vi skulle in och kolla lite studentpresenter till varandra eftersom  vi vill ha likadana presenter. Nu lutar det mot ett par halsband där vi ska gravera i något.

Nu måste jag jobba lite med kemi, annars kommer Alex och Becky döda mig om jag inte är klar tills imorgon, vi har ett grupparbete som ska redovisas på onsdag.
Ha det bra. Pussa  ♥

RSS 2.0