Lund Super Bowl

Hade verkligen en jättebra dag idag, är på så bra humör. För det första klarade jag Cambridgeprovet, så stolt jag är :) Sen träffade jag N för att gå och kolla på Lund Super Bowl, rugbymatch mellan Polhem och Katte/Spyken. Och så klart vann  POLHEM PIRATES (Det blå laget). 
Vi vann med 2-0. Men måste säga att Katte spelade bra.


      



Såklart hade vi en maskot


           


Snart ska N&D komma över så ska vi kolla på film och äta massa B&J glass. Köpte phish food denna gången.
Mysigt.
Pussa

                                                                                     


090129

Sitter med N&D och slappar lite, orkar inte göra något speciellt. Väntar på att det ska bli morgon så jag kan kolla mitt Cambridgeresultat. Är lite nervös.

Kändes onödigt att jag pluggade så sent igår för jag hann inte redovisa igår:/  Men ska redovisa på måndag istället.

Imorgon ska min skola, Polhemskolan, spela rudgby mot N's skola. Ska bli kul att se.

Ska gå och lägga mig nu.

Pussa





Tåget

Måste bara berätta att påvägen hem så satt jag på tåget och plötsligt ställer sig en man upp och börjar sjunga, han hade visserligen druckit lite men ändå... Sen när en annan man skulle gå av vägrade han släppa förbi mannen och sa att han skulle sitta med honom för resten av resan. Stackars lilla man, han försökte bara komma hem... Tyckte det var helt sjukt:P

Måste ut med hunden nu, men bloggar senare om resten av dagen..

Pussa


Konstiga lektioner

Min morgon började inte speciellt bra, va på lite dåligt humör och så har jag insett att jag inte har gjort något på svenskan (ska ha redovisning imorgon!) men när läraren frågar en elev om han har, och jag citerar, " Har du en tjock mamma?"  livar det upp stämningen.
Efter att alla har skrattat klart frågar läraren en stund senare  "Vad tror du händer om du och din tjocka mamma åker skridskor och ni sen kolliderar ni?" (skratt igen) 
Japp det var en helt vanlig fysiklektion. Andra saker som händer där är att vi säger inte att bilar krockar, nejnej, utan dom pussas. Yess............. och sen säger läraren att vi ska titta på när en gris flyger......(?)  och mycket riktigt kommer han ut med en leksaksgris som har vingar och allt....and now pigs can fly....................Jag måste säga att min lärare är kreativ.

På kemin skulle vi låtsas bygga atomer, men........jag tyckte mer att atomen såg ut som en gubbe som använde ab-shaper. Bedöm själv.



                                                         






Lång dag

Kom hem för drygt en timme sen, va med N & D i stan och letade efter balklänningar. Dom hittade dock inget. Är så glad att jag har hittat min fina balklänning, måste bara hitta en fin väska som passar till mina silvriga skor. Nu längtar jag verkligen till balen. Just det en sak jag glömde igår, TACK N för att du hjälpte mig igår. Annars hade min dator åkt på en flygtur :P

En annan sak jag längtar till är när uppföljaren till Twilight (New moon) kommer ut. Hoppas att den har samma premiärdatum som USA annars får vi vänta ännu längre :(

Nu måste jag verkligen plugga, ska ha redovisning på torsdag och prov på fredag.

Pussa

Förresten tänkte jag bara nämna att det är 3 dagar kvar tills jag får reda på om jag klarade
 Cambridge provet;) Hihi









I promised

Lovade att jag skulle skriva innan jag gick och nanna kudde med min vaffsing - varsågod D. Nu måsta jag gå och lägga mig, tidig morgon. God natt.

RSS 2.0