Soon...

Hallo bloggen

Sitter här med lite kemi och svenska, underbart eller hur.. Snart är det slut :D
Det är bara 41 dagar kvar till studenten. Har förresten äntligen hittat min studentklänning, blev riktigt nöjd med den. En sak jag riktigt stör mig på är att på baksidan av min studentmössa har dom stavat fel på min skola. Det ska egentligen stå Polhemskolan men det står Polhemsskolan, med två s. Lite irriterande... men tur va så är det broderat med vitt på det vita så det syns inte så mycket, men ändå...


 

Längtar verkligen tills allt är över, fast innan det ska vi också ha roligt i PRAG och sen är det BALEN och sist men verkligen inte minst STUDENTEN!!! Thank God
Nu ska jag in i duschen. Later ♥

P.S. Cheer up my little Alex darling, det ordnar sig alltid ;) ♥U

I'm alive

Haha. Jag vet, har verkligen varit skitkass på att blogga dom senaste dagarna, vilket Nocke & Dani påpekade för en stund sen.

Har verkligen haft fullt upp med skolan. Hade en j*vla äckligt kemiprov i torsdags och sen dagen efter skulle jag redovisa projektet för vår projektgrupp, fast det gick helt okej. Nästa vecka har jag Svenska B muntligt NP och psykologianalys, man verkligen jublar av glädje..

Under helgen har jag inte gjort så mycket, förutom idag då jag var hemma hos min mormor och åt middag (kommer va mätt för resten av veckan).

Är trött nu så jag ska duscha snabbt och sova sen.

God natt



Senaste dagarna

Har haft lite bloggtorka på senaste tiden.

Den som har hänt dom senaste dagarna är att jag har shoppat lite med Nocke och sen var jag på 40-års fest. Tack förresten Nocke och Dani efteråt, kort sagt spårade det ur lite och dom hjälpe oss städa sen. Sen dagen efter kom vi fram till att vi drack rätt mycket ändå men kände inte av det alls :P

Lilla Nocke jobbar idag så jag passa på att utnyttja hennes personalrabatt på H&M :P Det blev lite nya underkläder och så.

Igår hyrde jag film med Nocke och Dani, vi hade en riktigt maratondag med 3 filmer. Vi såg Vicky Cristina Barcelona, Hancock och min favorit The Notebook


  


Jag har verkligen undvikit att plugga dom senaste dagarna, inte så bra med tanke på att jag ska ha ett stort kemiprov på torsdag. Hmm.. Orkar verkligen inte med skolan längre. Har räknat ner  sen länge, och nu är det 57 dagar kvar till studenten! Det är med alla helger och lediga dagar inräknade =D

Nu MÅSTE jag jobba lite med kemin

Pussa ♥

090409

Bloggar lite snabbt innan jag stupar, är så himla trött!

Sov som sagt hos Alex och min mamma hämtade mig efter en jättemysig frukost som Alex förberett, för att vi skulle iväg och handla lite. Efteråt var jag hos min lilla söta mormor, åt som en gris gjorde jag (mår fortfarande illa nästan 4 timmar efter).

Alex fotade lite under kvällen så jag ska se om hon har några foto från igårkväll, och om vi ser okej ut på dom :P

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv (översättning = sova med tv på :P)

God natt

Myskväll hos Alex the lion

Fantastiskt att det är LOV!

Planer för dagen är att jag ska börja göra mig i ordning snart för jag ska hem till Alex. Ska ha lite myskväll med lite andra flickor som Becky och Felli. Vi ska bara ta det lugnt och kolla på Madagaskar, hoppas jag för det är en riktigt rolig film som vi älskar.
Vi har även gått så långt att vi har kommit fram till att vi liknar vissa i filmen. Som jag t.ex är zebran, Becky den lilla söta flodhästen och Alex är som lejonet. HAHA :P

Ska se om jag hittar ett minneskort så det blir kanske lite bilder från vår kväll. Min syster har nog.







Nu måste jag packa lite saker för jag ska sova hos Alex sen och sen ska jag äta lite snabbt. Ha en bra kväll.


Pussa
from the Zebra :P ♥




My chichi

Hela helgen har gått och Nancy har gjort nada. Rätt härligt faktiskt. Har inte börjat plugga än varken till svenskan eller kemin, men jag orkar inte bry mig om det just nu.

Imorgon ska jag va med mina flickor, Becky & Alex. Får bli myskväll för jag orkar inte med mer just nu och det var längesen vi inte gjorde något speciellt och bara tog det lugnt tillsammans. Längtar till sommaren för då blir det vår sommar. Den bästa sommaren på länge med mina flickor.

Känner mig rätt trött idag, har inte kunnat sova länge dom senast dagarna, beror lite på att jag har en buse som sover hos mig :P
Just nu sitter busen i så som han brukar göra, dvs inte som alla andra hundar utan a la Leo-style.



Nu ska jag fortsätta mysa med min chichi, dvs Leo, sen får man hoppas att jag hittar något att göra idag, är rätt så uttråkad. Ha det bra.

Pussa

Plåtning och Pexet

God morgon!

Har inte bloggat på ett tag nu, har knappt varit hemma kännns det som.
Det jag gjorde i torsdags var att jag hade en plåtning uppe i turning torso, det var faktiskt jätteroligt. Här är några av bilderna som vi tog.

 

 




Sen i fredags var jag med Alex och Becky, vi var och såg Pexet. Vi hade faktiskt mycket roligare än vad jag trodde att vi skulle ha, för hade inte varit så pepp på det under dagen.
ÄNTLIGEN igår var det första lördagen på typ en månad då jag inte behövde gå upp tidigt för att plugga eller göra högskoleprov. Kändes verkligen underbart, spenderade hela dagen i sängen med lite kinamat och senare på kvällen kollade jag på Robinson med Nocke & Dani.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och fortsätta med min myshelg.

Pussa ♥

RSS 2.0